​El PSC recull gairebé 300 firmes en contra de fer un alberg a Campdevànol

El partit ha presentat les signatures a l'Ajuntament, on no hi té representació

Xavier Capdevila al centre de l'imatge, amb les signatures a la mà
Xavier Capdevila al centre de l'imatge, amb les signatures a la mà | PSC
Redacció
15 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:12h
El PSC ha presentat aquest dimarts 270 firmes en contra d'obrir un alberg a les antigues escoles de Campdevànol, al carrer Coll i Bardolet. Tot i que el partit no té representació a l'Ajuntament, ha impulsat l'acció pensant en les eleccions municipals del 2023, on preveu presentar candidats a Campdevànol.

Mentrestant, els socialistes es mostren en contra de l'obertura d'un alberg a un edifici municipal que creuen que podria tenir altres usos com, per exemple, un casal d'avis o convertir-lo en habitatges socials. De moment, l'Ajuntament de Campdevànol ha fet un avantprojecte per encabir l'alberg a les antigues escoles, el qual permetria construir un equipament per a 50 persones.

Un dels portaveus del PSC a la localitat, Xavier Capdevila, diu que "pensem que no hi ha un programa econòmic de sostenibilitat ben explicat sobre els beneficis de l'alberg i es podrien fer altres coses". “Des del nostre punt de vista, hagués estat molt més beneficiós per al poble fer habitatge social o bé una residència per a la gent gran, ja que a Campdevànol hi ha un percentatge molt alt de gent gran, més d'un 40%”, ha explicat Capdevila. El mateix portaveu ha assenyalat que en les pròximes eleccions ell mateix serà el candidat del PSC per a l'alcaldia de Campdevànol.