ERC assenyala l'Ajuntament de Sant Joan com el culpable dels talls de llum a la Coromina del Bac

El partit creu que el consistori no manté en condicions la xarxa

Imatge de la Coromina del Bac a les fosques
Imatge de la Coromina del Bac a les fosques | ERC Sant Joan les Abadesses
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:00h
Les apagades a l’enllumenat públic la zona de la Coromina del Bac i els carrers propers a Sant Joan de les Abadesses són coneguts i reiterats. Segons ERC, els talls es produeixen un o dos cops per setmana fet que provoca que un cop desapareix la llum solar, el barri queda totalment a les fosques fins ben entrada la matinada. El partit considera que aquesta situació genera malestar i sensació d’inseguretat als veïns.

El mal estat de la xarxa és el principal motiu dels talls de llum a la Coromina del Bac. ERC assenyala l'Ajuntament com el culpable del l'estat dels equips i cablejats, ja que, segons el partit, el consistori no ho manté en condicions. En un comunicat, els republicans afirmen que es tracta d'"una mala planificació que s'ha basat, únicament, amb el canvi extern dels punts de llum per potenciar l'eficiència energètica però no s'ha assumit la millora del servei en la seva globalitat".

Per aquest motiu, el grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses demana que "l'equip de govern planifiqui la millora del pas de l'enllumenat de la Coromina del Bac i els carrers propers per evitar els recurrents i molestos talls de llum del sector". Una petició que s'afegeix a la demanada, també del partit, d'il·luminar el Parc de l'Estació.