1 de 10
política

ERC presenta Chantal Pérez com la candidata a l'alcaldia de Ripoll

Actualment, Pérez és la cap de l'oposició a l'Ajuntament

Chantal Pérez durant l'acte a Ripoll | ERC Ripoll
per Redacció, Olot, Catalunya | 13 de setembre de 2022 a les 08:00 |
Chantal Pérez s’ha presentat públicament com a cap de llista d’ERC Ripoll per a les properes eleccions municipals del 2023. Ho va fer davant de més de dues-centes persones en un acte divendres passat. L’actual cap de l’oposició al consistori va estar acompanyada de la regidora d’ERC a l’ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany; de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; i d’altres representants locals, comarcals i regionals. 

Durant l’acte, la cap de llista va centrar el seu discurs en els principals eixos amb els quals fonamentarà el projecte dels republicans i ha fet èmfasi en la capitalitat de Ripoll a la comarca, el feminisme i la sostenibilitat. En aquest sentit, Pérez va afirmar que “cal donar valor a les cures, al temps amb els éssers estimats, al benestar dels veïns, als comerciants i professionals diversos, a les associacions, a la necessitat de tenir bones comunicacions i a tenir vitalitat als carrers”. 


Pérez aposta per una ciutat que exerceixi “una lluita decidida per mantenir els serveis que tenim i recuperar els que s’han perdut”. “A Ripoll s’ha de poder viure en habitatges assequibles i dignes i emplenar els locals buits. S’ha de fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles fent-los propicis i segurs”, va afegir. La candidata també va destacar que “Ripoll ha de ser una capital atractiva que faci honor a la seva història, que preservi la nostra llengua i cultura i que es singularitzi respecte a qualsevol altra població”. 
 

Chantal Pérez parlant amb algunes de les personalitats convidades a l'acte Foto: ERC Ripoll


D’altra banda, Chantal Pérez va remarcar l’aposta de l’equip per la millora de la sostenibilitat amb polítiques enfocades a “reciclar més i millor però també a generar menys residus, fomentar l’economia circular i l’eficiència energètica i mantenir un servei públic d’aigua de qualitat i actualitzat”. També l’aposta perquè Ripoll sigui referent feminista amb “la reivindicació de la figura de la dona, en la racionalització horària, en la lluita contra el sostre de vidre i la bretxa salarial o en la dignificació de les cures”, va assegurar. 

La candidata no va deixar de banda els nous reptes econòmics i socials que venen i s’ha mostrat convençuda que l’equip treballarà en aquesta direcció: “Estem preparats, tenim un projecte transformador i som l’alternativa a anys del mateix govern. Estem determinats a guanyar per escriure el Ripoll del futur”, va assegurar. 

 

Participació