EL TEMPS

La pluja no dona treva i es manté en aquestes quatre comarques

El Meteocat preveu que la inestabilitat s'estengui dilluns a pràcticament tot l'oest del país, amb gairebé 20 comarques afectades

Tempestes a Olot | Rosa Roch (@roroen47)
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 28 d'agost de 2022 a les 11:01 |
Nova tongada d'avisos per pluja intensa del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat). Aquest diumenge, la inestabilitat es manté en quatre comarques que ja es van veure afectades per grans xàfecs dissabte. Són la Selva, Osona, Garrotxa i Ripollès. Territoris on, segons la previsió, es poden superar els 20 litres en 30 minuts.

Els xàfecs seran locals i podran anar acompanyats de tempesta i calamarsa. No obstant això, el grau de perill és baix. Tal com ha informat el Meteocat, l'alerta per la pluja començarà al voltant de les 12:00 del migdia i s'allargarà fins dilluns a la mitjanit.

 

Serà aleshores quan la inestabilitat arribarà a pràcticament tot l'oest del país. Dilluns, totes les comarques de la zona, menys el Montsià i el Baix Ebre, estaran en alerta per xàfecs intensos. És a dir, els territoris afectats a començaments de la proximal setmana són: la Terra Alta, Ribera d'Ebre, el Priorat, les Garrigues, el Segrià, el Pla d'Urgell, Urgell, Segarra, Solsonès, la Cerdanya, Alt Urgell, Noguera, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i la Vall d'Aran. 

Altres notícies que et poden interessar


 
 

 

Participació