1 de 10
cultura

​El FMVC diu adéu amb Joan Masdéu a Camprodon

El Festival de Música de la Vall de Camprodon tancarà aquest dissabte la seva 23a edició

Imatge promocional de Joan Masdéu | FMVC
per Redacció, Camprodon, Catalunya | 1 de setembre de 2022 a les 08:00 |
Punt i final a la 23a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Aquest dissabte el certamen tancarà un mes de concerts on hi ha passat artistes com Miquel Abras, Neomak o Joan reig.

La traca final la durà a terme Joan Masdéu al poble de Camprdon. L'artista oferirà un concert dissabte a les 12 del migdia al Monestir de Sant Pere. Les entrades valen 11 euros i es poden comprar a la pàgina web del FMVC.


Joan Masdéu inicia la seva carrera musical al capdavant de Whiskyn's i, durant els disset anys de trajectòria de la banda, van publicar nou discos i van fer més de set-cents concerts, incloent-hi una gira de quinze dies a l'Argentina i l'Uruguai l'any 2006. La banda es dissol el 2009.

Els dies que vindran és el nou i cinquè disc en solitari de Joan Masdéu. Musicalment, les cançons d'aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista, ple de melodies lluminoses marca de la casa, que giren al voltant d'una mateixa premissa, els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d'èpoques de més bonança. Si és cert que tot passa, també ho és que tot acaba tornant per a començar de nou. Per tant, podem dir que aquest és un disc que reivindica les noves oportunitats.
Participació