La pluja torna aquest dimecres i deixa el Ripollès en alerta el dijous

L'avís per ruixats intensos afectarà fins a 33 comarques, amb possibilitat de tempesta, calamarsa i ratxes molt fortes de vent

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Marc Peralba
Lluís Girona
24 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:09h
Després d'un parell de dies de certa calma, la pluja d'aquest cap de setmana tornarà aquest dimecres, deixarà gairebé tot Catalunya en alerta durant el dijous i encara serà protagonista en alguns punts el divendres. Ara bé, per ara no hi ha cap avís per temps violent i el nivell de perill per intensitat dels ruixats es manté en els graus més baixos. Malgrat això, a les comarques afectades es poden acumular 20 litres en 30 minuts i els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta, calamarsa i ratxes molt fortes de vent.

En concret, de les 18 a les 24 hores d'aquest dimecres, segons la previsió del Meteocat, estaran en perill per ruixats intensos la Noguera, el Pallars Jussà, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran. A més, a la Cerdanya i al Ripollès es poden produir pluges durant el dia, però que per ara no fan activar cap avís de perillositat.