​Esclata la Festa Major de Ribes de Freser

Fins al dimecres, el poble viurà la seva celebració amb tota mena d'actes

Part del cartell de la festa major
Part del cartell de la festa major | Ajuntament de Ribes de Freser
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat a les 14:53h
Després de tres anys, Ribes de Freser torna a viure una festa major amb normalitat. La celebració ha començat aquest dijous i s'allargarà fins al pròxim dimecres 17 d'agost. Enguany, la Comissió de Festes ha dedicat la festa a les àvies, per això, el lema d'aquest 2022 és "sense iaies no hi ha festa major".

Els actes han començat aquest dijous amb el pregó a càrrec de Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso de Mambo Project, a més de nit de discjòqueis. Aquest divendres la festa acollirà una gimcana naturalista, tir amb arc i Festa Flaix FM a la nit al Pavelló d'Esports.

Dissabte hi haurà "Viacrisi infantil", festa de l'escuma, partit de futbol de bombolles gegants, audició de sardanes i nit de discjòqueis amb Franxo, Tapeo Sound System i Limonetty.

Diumenge serà dia per als esportistes amb la cursa Anar fent rural running. Una activitat organitzada pels bombers voluntaris de Ribes que inclou diferents proves. A més, també hi haurà vermut electrònic a la una del migdia a la plaça del Mercat, baixada d'andròmines al carrer Eudald Coma, concert de la coral del poble i nit de festa amb Angangas i Animal DJ.

Dilluns la festa continuarà amb cercavila de la faràndula, seguici, audició de sardanes, sopar popular i concert amb Cesc Freixas i N'Rock-Cat. I dimarts hi haurà inflables, taller de circ, teatre, sopar popular i nit jove amb Band-Idos i DJ OGT.

La Festa Major de Ribes de Freser s'acabarà dimecres amb concert infantil de Xiula, ball de festa major amb la Principal de la Bisbal, una festa holi, correfoc, focs artificials i la projecció de la pel·lícula El Rey León.

Consulta el programa sencer de la Festa Major de Ribes de Freser aquí.