​Nou de cada deu multes de trànsit a Ripoll estan relacionada amb la circulació al casc antic

Des del gener fins al juny d'aquest any, la Policia Local ha posat més de 3.200 multes de circulació

Control a l'entrada de Ripoll
Control a l'entrada de Ripoll | Ajuntament de Ripoll
Redacció
16 d'agost del 2022
Actualitzat a les 10:16h
Gairebé un 90% de les sancions que ha posat la Policia Local de Ripoll durant els primers sis mesos de 2022 estan relacionats amb la circulació restringida al nucli antic. Les infraccions poden anar des de sobrepassar el límit de minuts per estar-s'hi, no respectar els horaris d'accés o utilitzar el nucli antic com a drecera.

Les dades les ha fet públiques l'Ajuntament de Ripoll i s'hi inclouen totes les actuacions que ha fet la Policia Local en matèria de trànsit. Després de les sancions per la circulació irregular al centre històric, estacionar malament és el segon motiu de sanció, seguit de no portar el cinturó.

Des de gener fins a juny s'han posat tretze multes a conductors que conduïen beguts, set per circular en zones prohibides, quatre per dificultar la circulació, tres per utilitzar el telèfon i quatre per no respectar els semàfors ni els passos de vianants.

Dotze multes a patinets, la majoria per anar sense casc
Pel que fa a patinets, des del gener se n'han multat a 12. D'aquests, nou no portaven casc, un no respectava la línia contínua i un anava en direcció prohibida.