​Sotrac a Molló aquest cap de setmana

El grup presentarà el seu últim treball dins el marc del FMVC

Imatge promocional del grup Sotract
Imatge promocional del grup Sotract | FMVC
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:14h
Nova cita del Festival de Música de la Vall de Camprodon. L'endemà de l'actuació de Neomak a Llanars, diumenge el grup Sotrac actuarà a Molló.

El conjunt presentarà al Ripollès el seu últim treball On neixen els instints, nascut a la primavera de 2021. Des de llavors, el grup ja ha fet més de vint concerts i arriba ara al segon any de gira. Es tracta d'un espectacle amb un directe potent i cuidat que busca atrapar el públic des del primer moment.

El grup gironí, que ha dedicat dos anys a la creació de l'àlbum, ja ha constatat la bona rebuda del públic per una proposta d'aquestes característiques i es proposa continuar fent arribar les seves cançons (marcades pels sons de guitarres contundents i lletres que criden a l'acció) arreu del país.

Sotrac està format per Helena Tamayo, veu principal i flauta, Gerard Cortés, veu i guitarra elèctrica, i Artur Comas, veu i guitarra acústica. Tots ells actuaran aquest diumenge a la sala de ball de Molló a les set de la tarda. Les entrades es poden comprar en línia a la pàgina web del Festival de Música de la Vall de Camprodon