1 de 10
fires

​Arriben els bolets i les joguines a Sant Pau de Segúries

El poble viurà la Fira de la Joguina de Fusta i del Bolet el pròxim diumenge i, principalment, el dimarts següent

Imatge d'arxiu | Oriol Ripoll
per Redacció, Ripoll, Catalunya | 13 d'agost de 2022 a les 09:00 |
El Mercat de la Joguina de Fusta i del Bolet de Sant Pau de Segúries arriba aquest 2022 a la seva setena edició. Es desenvoluparà el diumenge 14 i el dimarts 16 coincidint amb el pont d'agost d'Assumpció de la Mare de Déu.

El gruix de la programació de la fira es desplegarà, principalment, dimarts. El diumenge només hi haurà un concert d'havaneres a les deu de la nit. El dimarts, a partir de les 10 del matí ja s'obrirà la Fira al pavelló i el Mercat a la plaça de la Generalitat.


A partir d'aquí, durant tot el dia hi haurà diverses activitats. Al pavelló hi haurà exposició de jocs i joguines de la col·lecció del Museu de la Torneria de la Vall del Ges. També hi haurà tallers de jocs i titelles.

Al pavelló també s'hi faran els actes relacionats amb els bolets: hi haurà presentacions de diferents projectes relacionats amb el cultiu de bolets. Durant el dia també hi haurà venda de bolets.


La fira i mercat de la joguina i el bolet de Sant Pau de Segúries posarà punt final a l'edició d'enguany amb una sessió de titelles a la sala el Molí a càrrec de la companyia Pengim – Penjam.
Participació