Sant Joan de les Abadesses recupera amb èxit la Fira de Sant Isidre

El certamen, que ha estat dos anys sense celebrar-se per la Covid-19, aposta pels productes de proximitat

Una parada de formatges de la Fira de Sant Isidre de Sant Joan de les Abadesses
Una parada de formatges de la Fira de Sant Isidre de Sant Joan de les Abadesses | Toni Carrasco
Toni Carrasco
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:23h
El centre urbà de Sant Joan de les Abadesses ha acollit aquest cap de setmana amb èxit i amb molta participació una nova edició de la Fira de Sant Isidre, que enguany ha arribat a la seva 56a. La mostra oferia des d'una exposició de bestiar autòcton fins a productes alimentaris de proximitat per a degustació i venda. Les dues últimes edicions es van suspendre a conseqüència de la Covid-19.

Entre els productes artesans destacaven els formatges de Roura Soler, Muuu Beee i del Pujol Orra. I com no, la cervesa artesana de Sant Joan, la cervesa Minera, que va guanyar la medalla de plata en la darrera edició de la Barcelona Beer Challenge 2022 en la categoria Amber&Brown, per la referència Minera Bonaplata.

Durant la fira també es van portar a terme tastets de formatges i un sopar de pagès a Can Crehuet. Un sopar que va incloure elaboracions de Mas Pinós, Pirinat, carnisseria El Pont (i els seus productes estrella de Can Picola i la Rodonella) i del Mas Lladré.

La Fira de Sant Isidre es va completar amb activitats ben diverses per a tothom com el taller de llana, la mostra de country, el concurs de munyir a mà, l'exposició de tractors antics, la classe de zumba, el concert dels Randellaires o la projecció del documental "Tres dies Trial Santigosa, cinquanta anys".