Joan Colomo dona el tret de sortida del festival Microclima de Camprodon

Obeses i Tarta Relena, caps de cartell del certamen que estrena ubicacions a la font del Botàs i Sant Miquel de Cavallera

Joan Colomo al Mercat de Música Viva de Vic
Joan Colomo al Mercat de Música Viva de Vic | Albert Alemany
Redacció
12 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:09h
La cinquena edició del festival Microclima de Camprodon portarà propostes musicals de nivell, com Obeses, Tarta Relena o Joan Colomo. El certamen se celebrarà entre el 14 de maig i l'11 de juny i tindrà cinc concerts.


Aquest cicle d’actuacions a l’aire lliure arriba aquest any a la cinquena edició. Un festival que es caracteritza per la seva essència i format de proximitat, apostant per descobrir nous espais i nuclis al municipi. Enguany s’estrenaran dues noves localitzacions per als concerts.

Així doncs, Sant Miquel de Cavallera, al nucli de Serra Cavallera, i la font del Botàs acolliran per primera vegada concerts del festival. També repetiran com a seus el passeig Maristany i el municipi de Beget amb l’esplanada de davant el monestir de Sant Pere, dos espais que han acollit concerts des de la primera edició del festival.

El cartell arrenca el 14 de maig amb Joan Colomo i segueix el 21 de maig amb Obeses, el 28 de maig amb Agnès Algueró, el 4 de juny amb Tarta Relena i es tancarà l'11 de juny amb Montse Castellà. Tots els concerts començaran a les 19 hores i seran gratuïts amb entrada lliure.
 

Tarta Relena durant la seva actuació a Manresa. Foto: Gemma Aleman