La Vall de Camprodon posa en marxa el Trenet Turístic

La iniciativa turística oferirà fins a nou rutes

El tren és un atractiu turístic
El tren és un atractiu turístic | Aj. Camprodon
Redacció
08 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:38h
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon ha engegat el Trenet Turístic, que proposa als visitants recórrer la vall i la vila de Camprodon mostrant els seus actius més rellevants.

El trenet oferirà durant aquesta primavera, d’abril a juny, la ruta de la vila de Camprodon i les que sorgeixin prèvia demanda. A partir del mes de juliol i fins al mes de setembre ampliarà recorreguts, fins a un total de nou rutes, a través de diversos punts d’interès de la vall. Els darrers mesos de l’any, d’octubre a desembre, es tornarà a oferir la ruta de la vila de Camprodon i les de prèvia demanda.

Una iniciativa turística que permet als visitants conèixer els racons i paisatges més emblemàtics de Camprodon i la seva vall, potenciant alhora els principals atractius patrimonials del territori. La venda de tiquets es realitza directament al punt de sortida i arribada al camí Cerdanya (en el pont entre el restaurant El Pont Nou i la plaça de la Vila). Les rutes de la vall són guiades mentre que la ruta de la vila de Camprodon compta amb locució durant tot el trajecte.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Camprodon i  la resta d’Ajuntaments de la Vall. ​Podeu consultar els horaris concrets i totes les rutes, en aquest enllaç.