Inspira

El festival inclusiu Inspira torna després de tres anys

El certamen se celebrarà el 8 d'octubre

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 1 d'abril de 2022 a les 13:27 |
Presentació del festival Inspira | fundació MAP
Després de tres anys sense poder-lo celebrar a causa de la Covid, la Fundació MAP torna a organitzar el festival inclusiu Inspira a la Devesa del Pla de Ripoll, en col·laboració amb la Comissió de Festes i l'Ajuntament del municipi. La data serà el dissabte 8 d'octubre.


Més endavant s'explicaran detalls de la programació i la venda d'entrades. De moment, s'ha iniciat una crida per conèixer projectes i espectacles inclusius d'arreu del territori per poder-los incloure en la programació d'aquest i posteriors anys. 

La idea és mantenir el format de l'última edició, el 2019, i tornar a reunir 5.000 persones per gaudir d'una jornada plena de valors. "Des de la Fundació MAP ja estem començant a preparar tots els detalls del festival amb molta il·lusió", apunten des de l'entitat.


L'Inspira té l'objectiu de trencar barreres i posar la cultura, la música i les arts escèniques a l'abast de tothom, també d'aquelles persones que no poden accedir-hi a causa d'alguna dificultat. Al mateix temps, vol donar visibilitat i normalitzar la discapacitat, oferint una programació inclusiva, amb espectacles protagonitzats per persones amb capacitats diverses, garantint un espai i uns horaris accessibles.

 

Participació