​La prestigiosa companyia holandesa de dansa United Cowboys fa un stage a Ripoll

El resultat del taller es va poder veure el passat divendres a l'església de Sant Pere

United Cowboys, a Ripoll
United Cowboys, a Ripoll | Toni Carrasco
Toni Carrasco
14 de març del 2022
Actualitzat a la 13:28h
El Cicle Íntims de Teatre ha organitzat durant tota aquesta setmana passada una proposta de laboratori per a professionals. Els tallers s'han portat a terme a l'església de Sant Pere de Ripoll del 7 a l'11 de març, en una setmana d'interacció amb els líders del col·lectiu holandes United Cowboys, Pauline Roelants i Maarten van der Put. Tant Pauline com Maarten són, a més a més, els programadors de l'espai d'exhibició i residències Art House d'Eindhoven.

Al taller hi han participat dos creadors catalans, quatre holandesos, dos balears i dos components de la companyia ripollesa de teatre Sargantana.
 

El cos ha tingut una gran importància a l'stage. Foto: Toni Carrasco


Els tallers creatius s'han desenvolupat per a la recerca sobre la mentalitat de l'actuació, la fisicalitat com a llenguatge i com a mitjà de diàleg. I on l'objectiu era la consciència del cos, en relació amb l'espai i l'energia.

Tots els participants provenien del món de les arts, en general, i es pretenia retrobar així de manera voluntària l'exploració de noves formes i nous enfocaments.

El resultat del taller, anomenat "New Territories- Collaborative Biotopes", es va poder veure en una representació única aquest mateix passat divendres al vespre, a l'església de Sant Pere de Ripoll.
 

Un exercici dels participants al taller. Foto: Toni Carrasco
 

United Cowboys, a Ripoll. Foto: Toni Carrasco