​L'Hospital de Campdevànol amplia l'horari de visites als pacients no Covid

Els acompanyants podran entrar al centre de manera individual i durant quatre hores

Pere Pratdesaba
10 de març del 2022
Actualitzat a les 14:09h
Entrada de l'Hospital de Campdevànol
Entrada de l'Hospital de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
L'Hospital de Campdevànol ha ampliat l'horari de visites a pacients que no pateixen Covid, degut a "la situació epidemiològica favorable de les darreres setmanes", tal com ha informat el centre a les xarxes socials. 

Fins ara, només hi havia una hora fixada el migdia per visitar els pacients. A partir d'ara, ja en seran quatre: de les 12 a les 14 h, i de les 18 a les 20 h. Es manté la mesura que només sigui un acompanyant i preferiblement sempre el mateix.

També és permet un acompanyant per pacient a Urgències. Tots ells s'hauran de registrar i seguir les mesures de seguretat contra la Covid: mascareta, neteja de mans abans i després de la visita, i distància de seguretat.

I és que la situació a la comarca ha canviat en aquests moments. Encara hi ha molts contagis, però la variant òmicron és més lleu i la tensió al sistema de salut s'ha afluixat. Segons els últims registres de Salut, a hores d'ara només hi ha un pacient ingressat per Covid al Ripollès.

Les dades de la pandèmia han anat millorant progressivament i en aquests moments tenim xifres que no es donaven des de feia mesos. Així, el risc de rebrot ha caigut fins als 278 punts (s'havia apropat als 6.000 fa unes setmanes) i l'Rt està al 0,54. Al Ripollès han mort 104 persones a causa de la Covid.