Sant Joan augmenta la dotació dels pressupostos participatius fins als 50.000 euros

La primera fase de l'exercici democràtic popular, que s'allargarà tres setmanes, començarà aquest dilluns

La palanca de la Batllia
La palanca de la Batllia | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Redacció
05 de març del 2022
Després de la bona acceptació i de la participació de l’any passat, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decidit incrementar el pressupost màxim de les propostes als pressupostos participatius fins als 50.000 euros. 

Els veïns podran participar a partir de la setmana que ve en la primera fase, que serà del 7 al 27 de març de 2022, en la presentació de propostes. 

A finals de maig de l’any passat, en l’edició dels pressupostos participatius 2021-2022, els veïns de la localitat van escollir millorar la palanca de la Batllia, que feia temps que estava tancada perquè no complia amb les mesures de seguretat adequades. Va rebre 280 vots (un 61,3% de les persones que varen participar en la fase final la varen escollir).

El projecte sobre la palanca ha definit l’estructura i la solució més adequada, i en aquestes darreres setmanes ja s’hi està treballant, i el pròxim 2 d’abril, a les 12 h, s’obrirà oficialment. La nova palanca tindrà taulons nous, però també noves guies travesseres, cables d’acer trenat, nous tensors i un mallat de seguretat i baranes.