Molló obre el període per presentar propostes als pressupostos participatius

Els veïns podran presentar iniciatives fins al 31 de març

Molló, en una imatge de postal
Molló, en una imatge de postal | Ajuntament de Molló
Redacció
03 de març del 2022
Actualitzat a les 12:23h
L'Ajuntament de Molló ha obert el període per presentar propostes per als pressupostos participatius de l'any 2022. Es podran fer des de l'1 fins al 31 de març.

Enguany serà la tercera vegada que es posa en marxa aquesta mesura que permet a la ciutadania decidir directament en què s'inverteixen 15.000 euros del pressupost municipal

Les persones empadronades al municipi que siguin majors de 16 anys (que tinguin 16 anys aquest 2022) i que vulguin participar de manera activa al procés podran fer arribar les seves propostes mitjançant un formulari que es troba al web municipal. 

​​El nombre de propostes màximes que pot presentar cada persona física és de tres. Les propostes s’hauran de presentar de forma individual. Si una persona presenta més de tres propostes quedaran automàticament totes les propostes presentades descartades.

Un cop tancada la fase de presentació de propostes, la totalitat de les propostes seran revisades pels serveis tècnics municipals per procedir a descartar aquelles propostes que, per criteris tècnics, no s’adeqüin a la legalitat o que siguin inviables econòmicament.
 

Foto: Ajuntament de Molló