La unitat canina potencia els controls nocturns de la Policia Local de Ripoll

Els agents van aixecar set actes aquest cap de setmana

La policia, amb el gos
La policia, amb el gos | Ajuntament de Ripoll
Redacció
02 de març del 2022
Actualitzat a la 13:51h
La Policia Local de Ripoll ha realitzar aquest cap de setmana una nova patrulla nocturna amb la presència de la unitat canina. Es va dur a terme la matinada de dissabte a diumenge.

Primerament, de les 23.30 a la 1.30 h, es va fer un control a la rotonda d’entrada sud a la població, a la intersecció de la C-17 amb la C-26. Allà es van parar 15 vehicles, amb un total de quatre actes aixecades de sanció governativa, per tinença il·lícita de substàncies estupefaents i una més per tinença d’arma blanca al cotxe. També es va detectar un positiu per alcoholèmia i un positiu per drogues en la conducció, a més de dues denúncies per manca de la ITV i una per conduir amb els llums davanters del turisme trencats.

Posteriorment, de la 1.30 a les 3.30 h, es van efectuar patrulles a peu pel centre de la vila, pel control de la zona d’oci nocturn. En aquest cas es van aixecar dues actes més per tinença de substàncies a la via pública. No es van detectar menors realitzant cap activitat sancionable, a diferència del passat dia 11 de febrer.

Des de la Policia Local es valoren molt positivament aquests controls amb la presència del gos, ja que expliquen que dona molta seguretat a l’entorn de l’oci nocturn i també als propis agents.
 

Control a l'entrada de Ripoll Foto: Ajuntament de Ripoll