L'Ajuntament de Ripoll activa la cita prèvia per internet

El servei ja funciona des d'aquest dilluns

Cartells d'informació sobre la cita prèvia i els tràmits a l'Ajuntament de Ripoll
Cartells d'informació sobre la cita prèvia i els tràmits a l'Ajuntament de Ripoll
Redacció
22 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:51h
L'Ajuntament de Ripoll ha activat aquest dilluns, 21 de febrer, la possibilitat de demanar per internet la cita prèvia necessària per poder accedir presencialment a les oficines municipals. Es pot demanar omplint un senzill formulari i reservant l’hora que es desitgi, sempre que estigui disponible, en aquest enllaç.

També es pot accedir al formulari escanejant el codi QR que apareix en els cartells facilitats en aquesta notícia, al web i a les entrades de l’Ajuntament. Segueix activa la possibilitat de demanar cita trucant al 972 71 41 42, però es recomana fer-ho a través del web per la seva major rapidesa, agilitat i per no col·lapsar la centraleta del consistori.

Recordem que els tràmits de l’Ajuntament també es poden fer a través del web municipal. En aquest cas, s’atendrà presencialment en els següents casos: quan per la seva naturalesa, el tràmit no es pugui fer mitjançant assistència telemàtica i quan els ciutadans no disposin dels mitjans necessaris per fer la tramitació de forma telemàtica.