Chantal Pérez, cap de llista d'ERC a Ripoll per a les municipals de 2023

L'advocada i actual regidora dels republicans a l'Ajuntament ha estat escollida per la militància en una assemblea

Chantal Pérez
Chantal Pérez | ERC
Redacció
21 de febrer del 2022
Actualitzat el 24 de febrer a les 12:33h
L’actual regidora del grup municipal a Ripoll d’Esquerra Republicana, Chantal Pérez, ha estat escollida com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023 després de rebre el suport de la militància en una assemblea celebrada aquest dissabte, 19 de febrer, al local comarcal del partit. 

La candidata a l’alcaldia de Ripoll ha manifestat que afronta la nova etapa amb la “il·lusió de tornar a fer de Ripoll aquella vila referent que enyorem de temps passats”. “Vull un Ripoll sinònim de benestar, un Ripoll punter i de progrés que no oblidi el seu passat i el dignifiqui”, explica. “Un Ripoll on tothom qui ho vulgui pugui dur a terme el seu projecte de vida en igualtat de condicions, un Ripoll on les polítiques socials, humanistes, feministes, ecologistes i independentistes siguin presents en el dia a dia de la política municipal”, ha afegit la republicana.

La candidata, que s’ha mostrat molt agraïda per la confiança dipositada per part dels seus companys, ha fet una crida a seguir formant un grup transversal per arribar a l’alcaldia l’any vinent. ”És necessari demostrar que Ripoll necessita un canvi, que nosaltres estem preparats i que som els més idonis per liderar-lo. Per l’experiència i expertesa de totes les persones que formem Esquerra Ripoll en cadascun dels nostres àmbits", argumenta.

Chantal Pérez és actualment regidora de l’Ajuntament de Ripoll i consellera comarcal pel grup d’ERC. És llicenciada en Dret i ha treballat durant més de 15 anys com a advocada i com a mediadora. Actualment, treballa al Jutjat de Pau de Torelló i forma part del Consell de Dones de Ripoll. “També m’agradaria dir”, conclou, “que com bé sabeu soc mare i pretenc continuar exercint-ne”.