L'Ajuntament de Ripoll explica el cens i el pressupost pel 2022

El consistori distribueix uns fulletons informatius pels forns de pa, farmàcies i en els diversos equipaments municipals

El ple municipal de Ripoll, en una foto d'arxiu
El ple municipal de Ripoll, en una foto d'arxiu | Ajuntament de Ripoll
Redacció
14 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:14h
Amb la voluntat que la ciutadania conegui el contingut del pressupost del consistori per a aquest any 2022, l’Ajuntament de Ripoll ha editat uns fulletons (el podeu consultar a sota) amb el  conjunt de dades destacades que es distribuiran físicament als forns de pa, farmàcies i en els diversos equipaments municipals i en línia pels mitjans dels quals disposa l’ens municipal.

El fulletó informatiu inclou el pressupost detallat per l’any 2022, que ascendeix a 13.777.326,37 euros i que engloba el pressupost de l’Ajuntament, de Somasrsa, Consorci de Benestar Social, de la Fundació Guifré i del Patronat del Museu Etnogràfic. Així mateix, mostra a quines finalitats van dirigits els 12.953.950,25 euros del pressupost de l’Ajuntament.

També inclou les principals despeses dels tres eixos prioritaris per l’Ajuntament: el d’acció social, el d’economia i ocupació i el d’acció cultural i coneixement. El document també  fa referència a quines són les fons d’ingressos, així com la destinació de les despeses. També s’hi mostren les principals inversions per l’any 2022 així com el deute municipal.

El mateix document inclou el cens municipal, que mostra les dades del padró municipal recollides a 1 de gener del 2021 (les dades es recullen a un any passat). Actualment, Ripoll té una població de 10.903 habitants, amb un augment de 37  persones respecte a l’any anterior.

Pressupost municipal de Ripoll 2022 by edicio naciodigital on Scribd