Núria Pau debuta als Jocs Olímpics

L'esquiadora de Ribes de Freser correrà la primera màniga el dilluns a les 3:15h i la segona a les 6:45h

Núria Pau
Núria Pau | Bewolfish
Redacció
04 de febrer del 2022
Actualitzat el 07 de febrer a les 7:13h
Núria Pau, de l’equip FastHolaluz, està molt motivada i il·lusionada per debutar en els seus primers Jocs Olímpics el pròxim dilluns, 7 de  febrer. La primera màniga començarà a les 3:15h de la matinada (hora espanyola) i la segona se celebrarà el mateix dia a les 6:45h del matí (hora espanyola). 

L'esquiadora de Ribes de Freser va arribar a Beijing el passat diumenge per disputar els Jocs Olímpics d’hivern d’esquí alpí en la modalitat de gegant. Núria Pau és l’única esquiadora alpina femenina que representarà Espanya en els Jocs Olímpics d’hivern i aquests són els seus primers Jocs. Des de que va arribar a Xina, s’ha estat entrenant i adaptant a les condicions de neu que són diferents a les que està acostumada. 

“Estic entrenant molt bé i adaptant-me a les condicions de les pistes d’aquí, que són diferents a les que estic acostumada. No he pogut esquiar a la pista que correrem dilluns, però l’he pogut veure de prop i és molt exigent. Hi ha un mur exigent a l’inici i un altre al final, fet que em pot anar molt bé pel meu esquí. La neu està molt dura, sembla que pot aguantar bé per totes les esquiadores. Si la neu aguanta bé em veig capaç de fer un molt bon paper en les dues mànigues. Tinc moltes ganes que arribi dilluns i poder donar la meva millor versió”, explica Núria Pau.

Ribes de Freser es prepara per animar l'esquiadora
L’Ajuntament de Ribes de Freser i els veïns i veïnes del poble, entre ells la família de la Núria, s’estan organitzant per veure tots en directe el debut de l'esquiadora ribetana en uns Jocs Olímpics. Tot i que la Núria correrà de matinada, no ha frenat els seus covilatans de reunir-se al Cinema Catalunya per veure-la i animar-la junts. 

“Contenta i orgullosa que la Núria ens representi en aquests Jocs Olímpics. La seva és una autèntica història de superació i repte personal com a dona, i esquiadora, i per tant, sempre tindrà Ribes al seu costat recolzant-la en la seva carrera esportiva. A Ribes ens sentim molt orgullosos de tenir-la d'ambaixadora i portar amb el seu esforç el nom de casa nostra arreu del món”, afirma Mònica Sanjaume, alcaldessa de la localitat.