L'entrenador Albert Rudé dona part dels beneficis del seu llibre a la Fundació MAP

L'entitat destinarà els diners a renovar l'equipament del MAP Abadessenc

Albert Rudé, en una imatge d'arxiu
Albert Rudé, en una imatge d'arxiu | Fundació MAP
Redacció
22 de gener del 2022
El tècnic ripollès Albert Rudé, actualment entrenador de l’equip Liga Deportiva Alajuelense (LDA) de Costa Rica, ha fet un donatiu de 770 euros a la Fundació MAP fruit de les vendes del seu primer llibre.

Rudé va publicar El proceso de construcción de un equipo de futbol, dirigit a tècnics i amants del futbol, fa un any i es va comprometre a destinar el 50% dels beneficis obtinguts durant el 2021 a l’entitat, on va començar la seva trajectòria a les banquetes com a entrenador del MAP Abadessenc durant la temporada 2007-2008.

Per aquest motiu i per la situació que han viscut les organitzacions socials durant la pandèmia, el ripollès va decidir fer aquest gest solidari. La Fundació MAP destinarà aquests diners precisament a aquest equip de futbol sala que un dia va entrenar Rudé i a fomentar l’esport entre les persones ateses.

Al llarg de la seva trajectòria, Rudé ha pogut assessorar tàcticament a jugadors i clubs professionals de 12 lligues de tot el món. Com a entrenador, ha fet d’assistent tècnic a clubs de la lliga mexicana com C.F Pachuca i C.F Monterrey i de la lliga nord-americana com l’Inter de Miami C.F de David Beckham. També ha fet de primer entrenador de la sub-17 del mexicà C.F Quéretaro i del primer equip de la costa-riquenya LDA.

Pel que fa al MAP Abadessenc, actualment consta d’un equip de 14 jugadors i jugadores que competeixen a la lliga comarcal de la demarcació de Girona. Una part dels diners del donatiu ja es destinaran a una primera inversió prevista: la renovació de l’equipament.

Des de la Fundació MAP es vol fer un acte d’agraïment al tècnic ripollès un cop torni de Costa Rica, al voltant del proper mes de juny. El llibre El proceso de construcción de un equipo de futbol ja passa per la segona edició publicada per l’editorial LibroFutbol.