La borsa de locals buits de Ripoll ja és una realitat

La iniciativa de l'Ajuntament busca facilitar la seva venda o lloguer

Redacció
17 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:10h
Un dels locals buits, al carrer de la Font
Un dels locals buits, al carrer de la Font | Aj. Ripoll
La nova borsa de locals buits de Ripoll que s’impulsa des del Servei de Projecció Econòmica de l’Ajuntament ja ha començat a funcionar. De moment, s’hi poden trobar fins a 14 locals en lloguer i set més en venda en diferents punts de la vila.

Sobre cadascun d’ells, es detalla la informació del lloc on es troben, la referència cadastral, els metres quadrats, el preu i d’altres dades addicionals. La borsa es pot consultar en aquest enllaç.

En la mateixa pàgina de la borsa, hi ha actiu un formulari que s’ha d’omplir si s’està interessat en qualsevol dels locals anunciats, ja sigui de lloguer o en venda. Es demana les dades i la referència del local perquè des de Projecció Econòmica es posin en contacte amb l’interessat.

La voluntat de l’Ajuntament i de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès és que la borsa vagi creixent i es converteixi en un espai de trobada per a la gent que té locals buits i els qui en busquen, amb l’objectiu final de seguir reactivant la vila i el seu comerç i activitat econòmica. Es poden continuar inscrivint locals a la borsa, omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç.
 

Borsa de locals buits by edicio naciodigital on Scribd