​Albert Verdaguer i Marc Roca reben la VIII Beca a l'Excel·lència Comtal Vila de Ripoll

Els dos estudiants fan un grau de mestre d'educació primària i de fisioteràpia a la UVic-UCC

Els dos estudiants guardonats, amb el rector de la UVic-UCC i l'alcalde de Ripoll
Els dos estudiants guardonats, amb el rector de la UVic-UCC i l'alcalde de Ripoll | UVic-UCC
Redacció
13 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:40h
L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha lliurat aquest matí la vuitena Beca a l’Excel·lència Comtal Vila de Ripoll als estudiants Albert Verdaguer, del grau de Mestre d’Educació Primària, i a Marc Roca, del grau de Fisioteràpia. L’acte de lliurament ha tingut lloc al Rectorat de la UVic-UCC i ha estat presidit pel rector Josep Eladi Baños, acompanyat pels coordinadors dels dos graus, Arnau Amat i Carles Parés. 

El rector ha expressat, un any més, la satisfacció per part de la UVic-UCC de continuar mantenint una estreta relació amb la vila de Ripoll, afirmant que “és un vincle que ve de lluny i que és una mostra de la voluntat de teixir lligams amb el territori”. Per la seva banda, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha afirmat que “és un luxe comptar amb una Universitat tan a prop, que ens la sentim nostra i que és bona per al territori, perquè permet donar valor a l’excel·lència i retenir el talent”. 

Un programa de beques des de 2014
L’Ajuntament de Ripoll concedeix cada any des de 2014 aquestes beques anuals, valorades en 2.500 euros cadascuna, a les quals poden accedir els estudiants de la UVic residents al municipi de Ripoll que tinguin un bon expedient acadèmic i que necessitin una empenta econòmica per continuar els estudis. 

Els dos estudiants que han rebut la beca han agraït a l’Ajuntament de Ripoll i a la UVic aquest ajut econòmic, que els suposa “una oportunitat i un reconeixement a l’esforç”. 

D’altra banda, el coordinador del grau de Mestre d’Educació Primària, Arnau Amat, ha agraït a l’Ajuntament aquesta iniciativa “que reflecteix el compromís de la vila cap als estudiants del seu municipi” mostrant-se convençut que aquest compromís, en el cas de l’Albert, “revertirà en energia i bones aportacions a les aules”.

Finalment, el coordinador del grau de Fisioteràpia, Carles Parés, ha reivindicat la importància dels projectes en salut que sorgeixen del territori, i ha animat a en Marc a seguir els passos dels grans professionals que el Ripollès ha donat a la Fisioteràpia, com Montse Rizo i Nani Mora, que son tot un referent.