català

​Jordi Badia presenta el seu llibre «Salvem els mots» a Ripoll

L’acte es farà divendres a la biblioteca Lambert Mata

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 11 de gener de 2022 a les 11:34 |
Cartell de l'acte | Òmnium Ripollès
Òmnium Ripollès ha òrganitzat la presentació del llibre "Salvem els mots", del filòleg, corrector i cap d'estil de Vilaweb, Jordi Badia. L'acte tindrà lloc aquest divendres, 14 de febrer, a les 19h a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll.

Jordi Badia i Pujol (Callús, 1963) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i, d'ençà que tenia 19 anys, ha treballat de corrector per a editorials, a l'administració i, sobretot, en mitjans de comunicació com ara TVE-Catalunya, Televisió de Catalunya i el setmanari El Temps


Actualment, és cap d'estil del diari VilaWeb, on a més publica regularment articles de divulgació lingüística a la secció "Ras i curt". Així mateix, és corrector editorial i, des del maig del 2018, escriu un piulet de llengua a Twitter cada dia feiner. A més, manté un blog on publica sobretot articles relacionats amb la llengua.

És coautor d'El llibre de la llengua catalana i de Resolguem dubtes, i també ha escrit llibres de llengua adreçats a alumnes de secundària.

 

Jordi Badia. Foto: Twitter

 

Participació