ERC Vall de Ribes renova l'executiva local

Albert Altet substitueix Joan Bover a la presidència dels republicans

La nova executiva d'ERC Vall de Ribes
La nova executiva d'ERC Vall de Ribes | ERC
Redacció
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:39h
Aquest dijous, 2 de desembre, els militants d'ERC de la Vall de Ribes han escollit els integrants de la nova secció local de la vall ribetana. La nova executiva local la conformen set persones que representen diversos sectors, àmbits i municipis del territori.

La nova executiva s’ha marcat com objectius: esdevenir l’eina que ha de contribuir a resoldre els problemes principals dels veïns i les veïnes de la Vall de Ribes, essent la voluntat de revertir la important despoblació de la vall, un dels eixos principals; estar al costat de la gent i ser presents a tots els municipis de la Vall de Ribes; estar al costat dels càrrecs electes de la Vall; treballar per aplicar polítiques feministes i d’igualtat per una Vall i un país verd; i contribuir, des del Ripollès, a assolir la independència i la llibertat de Catalunya.

Els militants de la Vall de Ribes van voler agrair al fins ara president, Joan Jover, la feina de tots aquests anys al capdavant de la secció local. Jover continuarà com a president d’honor. El nou president escollit és Albert Altet.

La renovació de l’executiva local coincideix amb l'aniversari dels 90 anys d'Esquerra Republicana de Catalunya, fet que el partit vol commemorar els propers mesos a la Vall de Ribes i a la comarca.

La nova executiva local de la Vall de Ribes queda conformada per les persones següents:

1. Albert Altet. Presidència i Secretaria de Política Municipal.

2. Joaquim Roqué. Secretaria d’Organització, Imatge i Comunicació.

3. Isabel Miquel. Secretaria de Finances.

4. Isaac Guimeno Secretaria d’Igualtat, Feminismes i Ciutadania.

5. Miquel Sitjar. Secretaria de Cultura i Memòria Històrica

6. Joan Vilaplana. Secretaria de Transició Ecològica.

7. Joan Jover. President d’honor.