Campdevànol

El BBVA mantindrà el caixer i seguirà oferint serveis financers a Sant Joan de les Abadesses

L'Ajuntament i la Unió de Botiguers van iniciar una recollida de signatures per reclamar a l'entitat que no tanqués l'oficina

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 20 de novembre de 2021 a les 11:53 |
L'oficina del BBVA a Sant Joan de les Abadesses | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
El BBVA, que fa unes setmanes va anunciar el tancament de les seves oficines a Sant Joan de les Abadesses, finalment mantindrà el caixer i continuarà oferint serveis financers al mateix local a través d’un agent col·laborador que oferirà assessorament i que farà les gestions que fins ara es feien a l’oficina. En el cas que alguna gestió requereixi alguna acció addicional, l’agent col·labora en la tramitació i l’acompanyament, segons ha assenyalat l’entitat.

Després de l’anunci del BBVA de tancar l’oficina de Sant Joan de les Abadesses, l’Ajuntament i la Unió de Botiguers varen iniciar una recollida de signatures per tal de demanar la reconsideració de la decisió. Paral·lelament, el consistori va iniciar converses amb representants de l’entitat bancària per trobar una solució i que es continuessin prestant els serveis de forma presencial, defensant que Sant Joan de les Abadesses és un punt estratègic per les persones que de la Vall de Camprodon o la Garrotxa que van fins a Ripoll o Vic, i viceversa, i també per la gran presència de gent gran que necessita una assistència presencial.


La comunicació entre l’entitat i l'Ajuntament ha estat fluida i constant, i el consistori celebra que l’entitat ha decidit no interrompre el servei presencial. Per últim, l’Ajuntament i la UB volen agrair a la població la seva resposta a la crida per sumar signatures.

 

Participació