Enquesta per conèixer la realitat de les dones que viuen a Ripoll

El Consell de Dones creu que la iniciativa ajudarà a fer propostes engrescadores que activin el teixit social, promoguin l'empoderament femení i l'aprenentatge mutu

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 20 de novembre de 2021 a les 10:08 |
La primera trobada del Consell de Dones de Ripoll, al Galliner | Ajuntament de Ripoll
Aquest any s’ha constituït el Consell de Dones de Ripoll, un grup de dones de la vila que es reuneix mensualment per buscar, trobar i generar iniciatives amb la intenció d'impulsar la participació de les dones en activitats socials, culturals, polítiques i econòmiques del municipi. Així mateix, volen ser part de l'elaboració i l'avaluació de polítiques que fomentin la igualtat entre dones i homes.

Ara, es proposen recollir informació sobre la realitat de les dones que viuen a Ripoll, per poder fer propostes engrescadores que activin el teixit social, promoguin l'empoderament femení i l'aprenentatge mutu. Per això, llancen una enquesta perquè la puguin respondre totes les dones de la vila.


L’enquesta es respon en pocs minuts, és anònima i les dades seran utilitzades per a ús estadístic. La podeu començar a omplir en aquest enllaç.
 

També es podrà trobar l’enquesta en paper en unes urnes a l’Ajuntament de Ripoll, la piscina municipal i la biblioteca Lambert Mata. Els resultats es recolliran a partir del 10 de desembre, últim dia en el qual es podrà contestar.

Si vols formar part del grup que està generant aquest moviment, el Consell de Dones, només has de contactar al telèfon 636 090 808 o bé escriure a comunicacio@ajripoll.cat.

 

Participació