Camprodon escull l'Ajuntament juvenil, presidit per Albert Verdaguer

Una vintena de joves de l’escola Dr. Robert i l’institut Germans Vila Riera trien en votació secreta els representants del consistori juvenil d’aquest curs

Un moment de la sessió constitutiva de l'Ajuntament juvenil
Un moment de la sessió constitutiva de l'Ajuntament juvenil | Ajuntament de Camprodon
Redacció
15 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:24h
Matí de presentació de candidatures, discursos i votacions, per a l’elecció dels nous representats municipals, l’alcalde i els regidors de l’Ajuntament juvenil 2021-2022 de Camprodon. La sala de plens ha acollit aquesta activitat on els 20 joves dels centres escolars de Camprodon, sis de l’escola Dr. Robert i 14 de l’institut Germans Vila Riera, han triat en votació secreta els representants del consistori juvenil d’aquest curs.

El resultat de la votació ha convertit en alcalde a Albert Verdaguer, i en secretari a Jordi Fornos. Tots dos eren els únics candidats que s’han presentat per ocupar aquest càrrec mitjançant votació.

L’Ajuntament juvenil és un espai de debat i participació en les polítiques municipals per tal que els joves i infants puguin sentir-se més propers a l’administració. L’ens juvenil té com a objectiu representar els ciutadans i ciutadanes més joves del poble, crear propostes de millora i executar-les conjuntament amb l’Ajuntament de Camprodon.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.