Camprodon

Camprodon escull l'Ajuntament juvenil, presidit per Albert Verdaguer

Una vintena de joves de l’escola Dr. Robert i l’institut Germans Vila Riera trien en votació secreta els representants del consistori juvenil d’aquest curs

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 15 de novembre de 2021 a les 13:01 |
Un moment de la sessió constitutiva de l'Ajuntament juvenil | Ajuntament de Camprodon
Matí de presentació de candidatures, discursos i votacions, per a l’elecció dels nous representats municipals, l’alcalde i els regidors de l’Ajuntament juvenil 2021-2022 de Camprodon. La sala de plens ha acollit aquesta activitat on els 20 joves dels centres escolars de Camprodon, sis de l’escola Dr. Robert i 14 de l’institut Germans Vila Riera, han triat en votació secreta els representants del consistori juvenil d’aquest curs.

El resultat de la votació ha convertit en alcalde a Albert Verdaguer, i en secretari a Jordi Fornos. Tots dos eren els únics candidats que s’han presentat per ocupar aquest càrrec mitjançant votació.


L’Ajuntament juvenil és un espai de debat i participació en les polítiques municipals per tal que els joves i infants puguin sentir-se més propers a l’administració. L’ens juvenil té com a objectiu representar els ciutadans i ciutadanes més joves del poble, crear propostes de millora i executar-les conjuntament amb l’Ajuntament de Camprodon.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

 

Participació