1 de 10
art

Trenta-sis artistes reten homenatge a Pere Figueres en una mostra col·lectiva

L'exposició "Rodó" s'inaugurarà el proper dissabte, 13 de novembre, a l'Espai Art l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses

Pere Figueres, a l'acte de l'ANC a la Catalunya Nord pel quart aniversari de l'1-O.
per Redacció, Ripoll, Catalunya | 10 de novembre de 2021 a les 12:41 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dissabte 13 de novembre, a les 12 h, s’inaugurarà l'exposició itinerant "Rodó" a l’Espai Art l’Abadia. Es tracta d'una mostra col·lectiva de 36 artistes que cadascú dels quals ha creat un tondo (un element pintat de forma circular) de 35 cm de diàmetre com si fos un disc de vinil, i que és un homenatge particular al cantautor, poeta i també artista plàstic Pere Figueres, que des de fa més de 50 anys és una de les veus més imports de la cançó catalana. Es podrà veure fins al 28 de novembre. 

Els artistes i les artistes que participen en aquesta exposició són: Miquel Arnaudiès, Georges Ayats, Danielle Busquet, Jacques Capdeville, Francesca Caruana, Caroline Cavalier, Pascal Comelade, Roger Cosme Esteve, Joël Desbouiges, Quim Domene, Marc Fourquet, Michel Fourquet, Beatriz Garrigo, Nicolas Gonati, Jordi Isern, Emmanuelle Jude, Patrick Jude, Delphine Labédan, Patrick Loste, Robert Majenti, Odile Marot, Christophe Massé, Assumpció Mateu, Joseph Maureso, Gilles Olry, Michel Pagnoux, Enric Pladevall, André Robèr, Dolors Rusiñol Masramon, Esteve Sabench, Gerard Sala, Claret Serrahima, Patrick Soladie, Jordi Tolosa, Christian Vila i Dimitri Xato.


Tothom ha cedit la seva obra per tal que sigui venuda i els fons obtinguts es destinaran a l’enregistrament, la producció i la realització del nou àlbum (en CD i vinil) de Pere Figueres. Es posaran a la venda a través d’una subhasta que dura fins al 17 de desembre de 2021 a través del web rodons.cat amb un preu inicial de 100 euros. Els postors poden participar-hi a través del web i els preus es van actualitzant fins que es tancarà la subhasta l’últim dia a les 12 de la nit.

 

Participació