Torna la tradicional Fira de Santa Teresa i la Fira Catalana de l'Ovella

El certamen de Ripoll recupera un format més habitual, després de les restriccions a causa de la Covid-19

La fira, en una edició anterior
La fira, en una edició anterior | Isaac Muntadas
Redacció
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:46h
La tradicional Fira de Santa Teresa i la Fira Catalana de l’ovella, que se celebra a Ripoll des del 1843, es farà amb normalitat aquest divendres, 15 d'octubre. L'any passat es va optar per un format molt més reduït a causa de la Covid-19.

La fira apropa el visitant a l’activitat agrícola i ramadera, especialment el bestiar de la raça ovina ripollesa. La programació d'enguany és la que segueix.

De 9.30 a 14 h, al carrer Jacint Verdaguer (Font Viva), hi haurà la tradicional mostra de bestiar oví de raça ripollesa i altres races autòctones de Catalunya i el concurs de bestiar. Es distingirà el millor marrà, el millor lot d’ovelles, el millor lot de xaies i el millor animal de la Fira.

A les 12 h, a la plaça de la Lira, es farà la Gala de les “R”, reconeixement empresarial de l’Associació Producte del Ripollès. A continuació hi haurà el repartiment de premis del concurs i obsequis als participants de la Fira.

Durant tot el dia, al centre de la vila (plaça Sant Eudald, plaça Gran i al carrer Jacint Verdaguer), hi haurà la fira de productes artesanals, prioritzant els productes relacionats amb el xai i la ramaderia i altres de mercat tradicional.
 

Cartell de la fira Foto: Ajuntament de Ripoll