Ripoll canvia la gespa del camp de futbol municipal

Les obres costaran uns 306.000 euros i estaran enllestides a finals de novembre

Les obres ja estan en marxa
Les obres ja estan en marxa | Ajuntament de Ripoll
Redacció
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:10h
La renovació de la gespa artificial del camp d’esports municipal de Ripoll ja ha començat. Dilluns es va signar l’acta de replanteig de les obres amb la presència del regidor d’Esports, Josep Isern, membres dels serveis d’Esports i d’Urbanisme de l’Ajuntament, l’arquitecte i representants de l’empresa adjudicatària.

Així doncs, finalment i després de mesos d’espera, aquest dijous van poder-se iniciar els treballs, que suposaran una gran millora en comoditat i seguretat per als clubs esportius que utilitzen les instal·lacions.

La setmana passada es va retirar per complet la cobertura actual del camp, on s’hi col·locarà ara una gespa nova amb una vida útil estimada d’uns 13 anys. La gespa actual sobrant que estigui en bon estat es col·locarà al camp de baix, actualment en desús, formant un terreny de joc de mida futbol 7. Està previst que a finals de novembre ja estiguin completament acabades totes aquestes obres i els dos camps puguin entrar en funcionament.

L’empresa encarregada de l’execució dels treballs és Voracys, i el cost total de redacció del projecte i de les obres als dos terrenys de joc és d’uns 306.000 euros amb IVA inclòs. Les porteries i xarxes també es renovaran. Les millores al camp es complementaran amb els nous vestidors, una obra que també ja s’ha iniciat i que té un termini d’execució més llarg.
 

Els plecs de gespa artificial, a punt. Foto: Ajuntament de Ripoll