Fotos | Primera edició de la Jornada de Fotografia Compromesa al Gollut

El certamen reconeix la trajectòria de la fotògrafa Cristina Garcia Rodero

Una de les sessions de la jornada
Una de les sessions de la jornada | Galan Espín
Gala Espín
04 d'octubre del 2021
Actualitzat el 06 d'octubre a les 6:57h
El passat divendres 24 de setembre es va donar el tret de sortida a una nova edició del Terra Gollut Film Festival, que s’allargarà fins al 12 d’octubre amb la clausura i lliurament de premis del certamen. L’obertura es va fer al Teatre Comtal de Ripoll on s’entregarà el premi honorífic a l’actriu catalana Ariadna Gil.

L’altre data a destacar és la del passat dissabte, 2 d’octubre, amb la primera edició de la Jornada de Fotografia Compromesa, que es fa fer a l’Antic Hotel Balneari de Montagut de Campelles, que va reobrir les portes per a l'ocasió. Es tracta d’un edifici noucentista, construït al segle XIX, que es conserva tal com era i on hi acostumava a estiuejar la burgesia catalana.

A la jornada hi van assistir fotògrafs de referència de tot l’estat espanyol, com ara Cristina Garcia Rodero, a qui es va fer un reconeixement per la seva trajectòria, Juan Guerrero o Jordi Borràs. La jornada també va comptar amb tallers i activitats relacionades amb la fotografia i taules rodones amb fotògrafs experts i de renom, en les que hi van participar un centenar de persones.

També es va fer la Vetllada de la Fotografia, on es va lliurar el premi a la trajectòria fotogràfica a Cristina Garcia Rodero. Finalment, es va comptar amb la projecció dels reportatges fotogràfics a competició.