Ripoll convoca un concurs de fotografia de tardor a través d'Instagram

La tercera edició de la iniciativa té el hashtag #tardorfloridaripoll21

Redacció
02 d'octubre del 2021
Una persona fa una foto amb el seu mòbil a un paisatge de tardor
Una persona fa una foto amb el seu mòbil a un paisatge de tardor | ACN
L’Ajuntament de Ripoll ha convocat per tercer any consecutiu, el premi de fotografia “Ripoll, Tardor Florida” amb l’objectiu de posar en valor els paisatges de tardor del municipi.

En la primera edició aquest concurs es va emmarcar en el concurs promocionat per Viles Florides, en el qual s’oferien premis a les  millors fotografies que mostressin imatges de tardor del seu municipi. Enguany, tot i que aquesta iniciativa no es fa des de Viles Florides, l’Ajuntament de Ripoll, i en concret la regidoria de Medi Ambient i de Comunicació, projecta de nou el concurs aprofitant la bona acollida que va tenir en la primera edició.

El termini de presentació de les obres ja és obert i es tancarà el pròxim 26 de novembre. Cal penjar la foto al perfil d’Instagram propi, etiquetar (@ajuntamentderipoll) i utilitzar el hashtag #tardorfloridaripoll21. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites. 

Del 3 al 8 de desembre es passarà a la fase de votació que també serà a través de la plataforma Instagram, resultant guanyadora la fotografia que obtingui més “m’agrades”.

Els premis, i amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, seran dos xecs de valor de 60 euros per bescanviar a un restaurant local i una cistella de producte del Ripollès per a la primera persona classificada, i un xec de 60 euros per bescanviar a un restaurant local i una cistella de producte del Ripollès per a la segona persona classificada.

Podeu consultar les bases d’aquesta tercera del premi de fotografia, en aquest enllaç.
 

Cartell del concurs Foto: Ajuntament de Ripoll