​Albert Vidal sacseja les arrels del teatre a Ripoll

El conegut “performer” ofereix un taller magistral al Comtal

Albert Vidal i els participants al taller
Albert Vidal i els participants al taller | Toni Carrasco
Toni Carrasco
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:21h
Dins el cicle de teatre de prop, Íntims, el passat cap de setmana va tenir lloc als espais del teatre Comtal de Ripoll un intensiu formatiu i dues classes magistrals del conegut, inclassificable, autoexclòs, rebel i sempre polèmic performer Albert Vidal.

Al taller “Les arrels tel·lúriques de la paraula” hi van participar una desena d'alumnes de diferents disciplines artístiques, des d'actors a pintors, cantants o comunicadors. L'objectiu bàsic de les classes era oferir una aproximació a la metodologia del creador Albert Vidal.

Les seves eines de cuina pròpia, com ell mateix les defineix, van introduir als assistents al cos subtil i les arrels tel·lúriques de la paraula.

La formació va cloure el diumenge al migdia amb una actuació puntual i pràctica a la plaça Sant Eudald de Ripoll, on els alumnes participants van interactuar també amb el públic allà present.

El taller estava organitzat per la companyia Sargantana i l'Ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el patrocini de la cervesa artesana ripollesa Minera.
 

Actuació a la plaça Sant Eudald de Ripoll. Foto: Toni Carrasco