educació

L'Escola comarcal de música recupera les classes de cant i conjunt musical

El centre també torna a tenir classes de nens de sis anys

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 11:38 |
Presentació del curs escolar | Consell Comarcal del Ripollès
“Des del Consell Comarcal del Ripollès estem molt contents i orgullosos de tenir una escola de música amb aquesta envergadura, aquesta qualitat i aquesta oferta formativa”. Així s’ha manifestat el president, Joaquim Colomer, en la presentació del curs 21-22 del centre públic comarcal.

Colomer ha agraït l’esforç de la direcció i l’equip docent per mantenir el rendiment de l’escola des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. “Us dono les gràcies de tot cor perquè això vol dir que estimeu la cultura i la cultura és un pal de paller del nostre país”, ha sentenciat. De la seva banda, el director de l’escola, Jordi Pau, ha explicat les dificultats que ha representat adaptar les dinàmiques i ha agraït la paciència i la fidelitat de les famílies.


Actualment, l'Escola comarcal de música del Ripollès està immersa en el procés de matriculació dels alumnes per al curs vinent. Pau ha detallat que “hi ha molta gent interessada” i que el ritme és bo. Amb això, augura que enguany se superarà la xifra dels 240 inscrits amb què es va tancar el curs passat.

Aquí hi pot contribuir el fet que enguany es recupera l’assignatura de cant, que no es podia fer ateses les restriccions anticovid i que ha despertat molt interès. Unes altres classes que tornen són les de conjunt instrumental, amb grups adolescents a Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser, i un d’adults a Ripoll.


El director també ha remarcat la importància que enguany es recuperin les classes de nens de sis anys, “que havien quedat a zero i que són importants perquè l’escola tingui una base ferma”, amb alumnes que any rere any continuïn apuntant-s’hi. Un altre objectiu per aquest curs de l’Escola comarcal de música del Ripollès és tornar a fer recitals fora de les dependències que té a Campdevànol, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

 

Participació