urbanisme

Campdevànol inverteix gairebé 100.000 euros en la pavimentació de diversos carrers

Les obres no afectaran la circulació del trànsit

per Redacció, 17 de setembre de 2021 a les 09:28 |
L'alcadessa, Dolors Costa, en un dels carrers que es pavimentaran | Ajuntament de Campdevànol
L’Ajuntament de Campdevànol ha començat aquesta setmana la millora de la pavimentació de carrers de diversos barris del municipi, que en els darrers mesos s’havien deteriorat considerablement. Es tracta d’una inversió important, de prop de 96.000 euros, que l’Ajuntament avançarà de fons propis, ja que aquesta actuació no estava contemplada fins al PUOSC 2023.

Els carrers afectats i que, per tant, es milloraran pertanyen als barris del Roser i Sant Cristòfol, barri de la Creu, barri Vistalegre i també algun del centre del poble. Segons l’alcaldessa, Dolors Costa, “hem volgut donar resposta a la demanda ciutadana, amb l’objectiu que puguin tenir una via publica en òptimes condicions”.


Aquesta setmana ja s’està portant a terme la millora de la base de pavimentació de diversos carrers necessària per després poder fer l’asfaltatge definitiu. Aquest es preveu que comenci durant la primera setmana d’octubre pel barri de la Creu. Tot seguit es continuarà pel barri del Roser i Sant Cristòfol, i després Vistalegre i el centre del poble.

Tal com s’apuntava, l’alcaldessa destacava que “aquesta actuació està inclosa en l’anualitat del PUOSC 2023, però el mal estat d’aquests carrers ens obliga a actuar-hi ara, fent un esforç de finançament”. I afegeix: “El que no podíem fer és esperar un any perquè són unes millores urgents”.


Pel que fa a la circulació del trànsit, no es veurà afectada, ja que l’asfaltatge suposa un impacte és mínim i, per tant, no hi haurà afectació.

 

Participació