Dades: coronavirus

La Covid a les escoles i instituts del Ripollès es modera

La comarca tanca la setmana amb 188 alumnes confinats i 18 centres afectats, on s'han detectat 292 positius en els últimes 10 dies

per Pere Pratdesaba, 28 de gener de 2022 a les 11:07 |
L'institut Abat Oliba de Ripoll | Xtec
Les dades de la Covid als centres educatius del Ripollès continuen molt elevades, tot i que s'han moderat lleugerament. En els últims 10 dies hi ha hagut 292 positius a les escoles i instituts, una xifra més que preocupant. 
 
En total, hi ha 18 centres amb casos de Covid, escampats per tot el Ripollès, amb 188 infants confinats, 76 menys que fa una setmana. Els més afectats són l'institut Abat Oliba de Ripoll, amb 32 alumnes, i l'escola Doctor Robert de Camprodon, amb 28, segons les últimes dades facilitades per la conselleria d’Ensenyament (algunes arriben amb retard i poden haver-hi petits errors).


Els altres centres que presenten més afectacions són: la Vedruna de Ripoll, l'institut escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses i l'escola Els Pinets - ZER Vall de Ter de Sant Pau de Segúries, tots amb 15 alumnes a casa.

La resta de centres ja presenten xifres més moderades.


El risc de rebrot, disparat


L'increment de casos als centres escolars coincideix amb el que han patit les dades de la pandèmia al Ripollès, que s'han tornat a enfilar en les últimes setmanes. Així, la velocitat de contagi, coneguda com l'Rt, es manté a l'1,05. El risc de rebrot, en canvi, s'ha disparat fins als 5.503 punts, una dada molt elevada. A la comarca ja hi ha hagut 101 defuncions a causa de la pandèmia.

Altres notícies que et poden interessar


​​​

​​​
​​​

 

Participació