Dades: coronavirus

El Ripollès tanca la segona setmana de curs escolar de l'any amb 264 alumnes confinats

La comarca té 17 centres afectats, on s'han detectat 253 positius en els últimes 10 dies

per Pere Pratdesaba, 20 de gener de 2022 a les 13:12 |
L'institut escola Mestre Andreu | Xtec
Les dades de la Covid als centres educatius del Ripollès continuen molt elevades. I segueixen creixent. En els últims 10 dies hi ha hagut 253 positius a les escoles i instituts, una xifra més que preocupant. 
 
En total, hi ha 17 centres amb casos de Covid, escampats per tot el Ripollès, amb 264 infants confinats. El més afectat és l'institut escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses, amb 62 alumnes, segons les últimes dades facilitades per la conselleria d’Ensenyament (algunes arriben amb retard i poden haver-hi petits errors).

Els altres centres que presenten més afectacions són: l'escola Doctor Robert de Camprodon, amb 38 alumnes a casa; l'institut Abat Oliba de Ripoll, amb 31; l'escola Pirineu de Campdevànol, amb 26; i la Vedruna de Ripoll, amb 23. La resta de centres escolars ja presenten xifres molt més moderades.

 

El risc de rebrot, disparat


L'increment de casos als centres escolars coincideix amb el que han patit les dades de la pandèmia al Ripollès, que s'han tornat a enfilar. Així, la velocitat de contagi, coneguda com l'Rt, ha baixat fins a l'1,02. El risc de rebrot, en canvi, s'ha disparat fins als 5.192 punts, una dada molt elevada. A la comarca ja hi ha hagut 100 defuncions a causa de la pandèmia.


Altres notícies que et poden interessar


​​​


​​​
​​​

 

Participació