Camprodon salta al procés participatiu en línia per decidir com serà el carrer València

Aquest dilluns l'Ajuntament ha organitzat tres sortides informatives prèvies

Una dona, en una de les visites
Una dona, en una de les visites | Aj. de Camprodon
Redacció
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:04h


L’Ajuntament de Camprodon ha engegat un procés participatiu per decidir com serà la via més turística del municipi, el carrer València de Camprodon.

El procés participatiu s’ha organitzat amb dues accions encarades a conèixer i valorar les propostes presentades. La primera ha consistit en una sortida explicativa, que s'ha fet aquest dilluns, 27 de setembre, on s'ha recorregut el carrer València.

A les tres sortides guiades s'ha explicat quines característiques té el carrer i quines reformes s’hi poden fer, per condicionar i millorar aquesta via turística. Els participants han pogut fer aportacions, donar la seva visió particular, i omplir el formulari que se’ls ha lliurat abans de la sortida.

A partir d'aquest dimarts, i fins al 17 d’octubre, s’obre un període per a la participació virtual, on tothom podrà dir la seva a través d’aquest enllaç.

Les persones que vulguin participar-hi i no disposin de mitjans digitals poden adreçar-se a l’oficina de turisme o a l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de Camprodon, on els facilitaran el qüestionari.

El regidor de participació ciutadana, Joan Faig, es mostrava satisfet de la participació d’aquest dilluns: "Ha vingut gent, que majoritàriament viu al carrer València, i que vol contribuir a convertir-lo en un espai més amigable”.

També s’ha habilitat un espai, a la pàgina web municipal, on podeu trobar tota aquesta informació en un mateix lloc.
 

Les tres propostes per al carrer. Foto: Ajuntament de Camprodon