Campdevànol estrena la remodelada sala Diagonal per la Festa Major

L'equipament s'ha adaptat a la normativa contra incendis i s'ha arreglat la calefacció i la instal·lació elèctrica, entre d'altres

La sala Diagonal
La sala Diagonal | Ajuntament de Campdevànol
Redacció
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:00h
La sala Diagonal de Campdevànol, que ha estat objecte d’una reforma integral, ja està a punt i s’estrenarà durant aquesta Festa Major, concretament aquest dijous, 16 de setembre, amb el pregó. Les obres es va iniciar a finals d’octubre de l’any passat i han suposat l’adaptació de les instal·lacions a la normativa vigent pel que fa a la seguretat. En total s’hi ha invertit 186.000 euros.

Les actuacions que s’hi han portat a terme són les instal·lacions necessàries contra incendis, i s'ha arreglat la calefacció i la instal·lació elèctrica. També s’ha ignifugat el sostre de la sala i s’han fet actuacions per complir amb la normativa d’accessibilitat per a minusvàlids, així com la substitució de tota la fusteria exterior. Entre altres coses, també s’han comprat cortines noves i s’ha remodelat l’escenari, a banda de pintar i substituir el sanejament dels lavabos públics.

La sala Diagonal es va construir l’any 1960 i no va ser fins al 1983 quan va ser adquirit per l’Ajuntament de Campdevànol. Durant molts anys va ser cinema i actualment s’ha convertit en un equipament polivalent del qual en gaudeixen entitats i, en definitiva, tota la gent del municipi.