​Ripoll convoca més subvencions per a la rehabilitació de pisos al Barri Vell

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 31 de desembre

Redacció
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:39h
L'Ajuntament de Ripoll ha obert una nova convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d'habitatges buits al Barri Vell per oferir garanties de lloguer a través de la borsa municipal de lloguer social. L'ajut va dirigit a qui té un pis desocupat al barri, així té l'oportunitat de rehabilitar-lo.

Es tracta d'un ajut als propietaris per poder reformar i llogar els seus habitatges, i així es revitalitzi la zona. A més, aquesta iniciativa també permetrà oferir oportunitats d'habitatge a qui té dificultats per trobar-ne.

Poden acollir-se a l'acció concertada les persones físiques (propietaris) i persones jurídiques (societats), que siguin propietàries d'habitatges buits que reuneixin les condicions que es descriuen a l'ordenança reguladora de la mateixa, i que posin els habitatges per llogar a través de la Borsa de Mediació per al lloguer social de l'Ajuntament de Ripoll.

Els propietaris només podran accedir a un ajut anual, a menys que no s'esgoti la partida pressupostària i la comissió ho decideixi. Per fer la sol·licitud cal presentar una instància a l'oficina d'atenció ciutadana o al web de l'Ajuntament de Ripoll abans del 31 de desembre.