1 de 10
Ripoll

​Col·locada la primera pedra dels nous vestidors del camp de futbol de Ripoll

Les obres s'iniciaran al setembre i tenen una durada prevista de 7 mesos

Comencen les obres dels vestuaris del camp de futbol de Ripoll | Aj. de Ripoll
per Redacció, Ripoll, Catalunya | 23 d'agost de 2021 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dijous passat es va col·locar la primera pedra dels nous vestidors del camp de futbol municipal de Ripoll. Les obres s'iniciaran aquest setembre i està previst que tinguin una durada de set mesos. Els treballs consisteixen en la nova construcció d'un edifici destinat a vestidors, sala de gimnàs i pistes de tenis taula. L'import total és de 593.166,22 euros.

L'edifici actual no està en les condicions òptimes per a la pràctica esportiva, i és per això que es va creure oportú fer aquesta construcció. Aquesta obra suposarà un pas més del Pla Director de l'Esport de Ripoll que preveu, a deu anys vista, tenir un recinte esportiu adequat al s. XXI.


L'acte es va fer amb la presència de l'alcalde, Jordi Munell, el regidor d'esports, Josep Isern, el soci fundador de l'empresa Serveis Integrals 360 Plus, Jordi Puig, i dos dels arquitectes de l'UTE Serrat Huguet Penuela.
 

 

Participació