El Ripollès i Pimec treballaran junts per dinamitzar l'economia de la comarca

En breu es farà una jornada informativa amb el teixit empresarial del Ripollès

Trobada al Consell Comarcal del Ripollès
Trobada al Consell Comarcal del Ripollès | CCR
Redacció
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:26h
El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, ha traslladat a la patronal Petita i mitjana empresa de Catalunya (Pimec) la voluntat d’activar els mecanismes de col·laboració necessaris per tal que aquesta organització contribueixi a ajudar el teixit empresarial de la comarca. Això, a través dels diferents projectes i activitats que la patronal pot adreçar a les empreses i els autònoms. Ha estat en el marc d’una reunió entre el president ripollès, el president de Pimec Girona, Pere Cornellà, i el secretari territorial de Pimec, Joan Barfull.

Cornellà i Barfull han explicat com la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya desplega l’activisme empresarial a través de la seva funció d’interlocutor amb l’administració local, autonòmica i estatal, i a través de programes d’acompanyament a les pimes i autònoms en diferents àmbits.

La trobada també ha servit per acordar l’organització d’una jornada informativa en els propers mesos per tal que Pimec pugui explicar al teixit empresarial del Ripollès com entén l’associacionisme. També s’hi exposaran les línies d’acció i programes principals per ajudar les pimes i autònoms en el dia a dia.