Coronavirus

​Caldrà estar vacunat per visitar pacients a l'Hospital de Campdevànol

Actualment hi ha dos pacients amb Covid-19 ingressats

per Redacció, 22 de juliol de 2021 a les 14:06 |
Entrada de l'Hospital de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
La cinquena onada també es nota al Ripollès malgrat que presenta indicadors molt millors que al conjunt del país. En aquest sentit, l'Hospital de Campdevànol ha reaccionat a l'empitjorament de la situació epidemiològica amb una nova restricció al règim de visites.
 
Concretament, caldrà estar vacunat o bé haver superat la Covid-19 per visitar un pacient del centre hospitalari. Una circumstància que caldrà demostrar amb el carnet o certificat Covid Digital que s'obté a través de La Meva Salut. Per altra banda, l'hospital recorda que cada pacient ingressat només pot rebre una sola visita i, a ser possible, sempre la mateixa.


Dos ingressats


La situació relativament favorable del Ripollès respecte altres zones del país fa que, actualment, només hi hagi dues personades amb coronavirus ingressades a l'Hospital de Campdevànol. 


Des de l'inici de la pandèmia, al conjunt del Ripollès s'han registrat 2.844 positius, 440 persones han passat per l'UCI i 82 han mort. El 64% de la població ha rebut la primera dosi i el 57% la pauta completa –en el cas dels majors de 16 anys és un 74 i un 65%, respectivament-.

Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació