Formació

​L'Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler amplia l'oferta formativa

El nou curs d'Especialització de Formació Professional en Fabricació Intel·ligent permetrà als participants avançar amb les noves tecnologies aplicades a la fabricació

per Redacció, Ripoll, Catalunya | 19 de juliol de 2021 a les 15:50 |
Estudiants de la Fundació Eduard Soler, en una imatge d'arxiu | Fundació Eduard Soler
L’Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler arrancarà el curs 2021-2022 incorporant un Curs d’Especialització de Formació Professional en Fabricació Intel·ligent. Serà el primer curs d'especialització d'FP d'un centre privat que s'impartirà al territori. Aquesta oferta s'afegeix a la de cicles formatius de grau superior que ja ofereix el centre des de fa més de vint anys. 


El nou curs és específic per a professionals del sector industrial que vulguin avançar amb les noves tecnologies aplicades a la fabricació. Els permetrà tenir un perfil professional més complert i focalitzat en la indústria 4.0 i la fabricació digital. Al llarg del curs s'oferirà formació en Processos Intel·ligents, Metrologia i Instrumentació Avançada, Entorns connectats en xarxa IoT i Virtualització de màquines i processos.

El tret distintiu d'aquest curs és la metodologia. Pretén ser participativa i amb desenvolupament de projectes per a empreses, a més de visites, per a ajudar als participants a visualitzar experiències laborals reals. També comptarà amb classes magistrals d'experts en el sector.


La durada del curs és de 600 hores, amb possibilitat d'incloure estada de pràctiques laborals, i per accedir al curs és necessàri un títol en FP de Grau Superior o estudis universitaris.

 

Participació