Ripoll restringeix l'accés a la riera de Vilardell i la font del Tòtil

La mesura s'aplicarà durant l'estiu degut a l'alta afluència de visitants

Punt fins on poden arribar els vehicles
Punt fins on poden arribar els vehicles | Ajuntament de Ripoll
Martí Solà
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:19h
Per tal de preservar els espais naturals de la riera de Vilardell i de la font del Tòtil, així com els seus entorns, i tal com ja s’ha dut a terme durant els últims anys, l'Ajuntament de Ripoll ha implantat una sèrie de normatives d’accés durant l’estiu, atesa l’alta afluència de visitants que reben els dos espais.

A la zona recreativa de la font del Tòtil s'hi restringeix el pas de vehicles, a partir del Grup Santa Maria, excepte per als residents i persones autoritzades. Només s'hi podrà accedir a peu o amb bicicleta. També es limita la velocitat a 20 km/h. Estarà prohibit estacionar als vorals de la carretera i als prats.

Per la seva banda, a la Riera del Vilardell també s'hi restringeix el pas de vehicles, excepte a veïns o propietaris de les explotacions agràries i ramaderes. Només s'hi podrà accedir a peu o amb bicicleta.

Als dos indrets s'hi demana evitar llençar deixalles, respectar les activitats agrícoles i ramaderes i estarà prohibit acampar-hi. Hi haurà un control presencial amb vigilància per garantir el compliment de les mesures.