Sant Joan facilita imatges i vídeos de qualitat als seus comerços

La campanya permetrà actualitzar els perfils a les xarxes i fer anuncis de més qualitat

Redacció
17 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:10h
La campanya incentivarà l'ús de vídeos
La campanya incentivarà l'ús de vídeos | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
L'Ajuntament de Sant Joan les Abadesses engega una nova campanya per generar material de qualitat (fotografies i vídeos) pels establiments adherits a la Unió de Botiguers. Així, els comerços podran actualitzar els perfils a les xarxes i fer anuncis de més qualitat per a mitjans impresos, digitals o per a televisió.

La iniciativa ha estat possible gràcies al fet que l'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Girona de 4.000 euros per contractar a professionals del món audiovisual que ajudaran a fer les tasques.

La campanya es deu a que, en aquest darrer any, la pandèmia ha accentuat la importància de ser present a Internet i atraure clients donant la millor imatge possible sobre el comerç o el producte.

Segons explica l'Ajuntament en una nota, durant aquestes setmanes s’està coordinant el calendari perquè tots els negocis que ho vulguin puguin escollir el dia i l’hora de la gravació, que començaria a finals d’agost. Un cop acabat el treball, s’entregaran les imatges i els vídeos en diverses qualitats i també se’n guardarà una còpia a l’arxiu de l’Ajuntament.